Få solbriller med UV beskyttelse hos Astrup Optik i Struer

Når solen er fremme på de gode sommerdage og milde forårsdage, er det ikke kun din hud, der har brug for beskyttelse mod solens -stråler. Dine øjne er også udsatte for de usynlige, men farlige stråler. Derfor er solbriller ikke kun et smart modetilbehør. Deres glas udgør også den nødvendige UV beskyttelse for dine øjne.

Hvis du er i tvivl om, hvilke solbriller der passer til dig, står vi klar til at hjælpe hos Astrup Optik i Struer.

Gode solbriller med UV beskyttelse hos optiker i Struer

Solbriller er et must, når sommervejret trænger sig på. De fuldender dit look og beskytter dig mod solens stråler. Hos Astrup Optik i Struer hjælper vi dig med at finde et par, der passer til dig og din stil. Hvis du først har et par solbriller, du er glad for, er der større sandsynlighed for, at du husker at bære dem. Vi har derfor et bredt udvalg, du kan vælge imellem. Herved er du sikker på at finde dit næste par briller.

Beskyt dig mod UV-stråling

Selv om det er umuligt at se solens UV-stråler, er de der. De findes både i korte, mellem og lange bølger. De fleste former for stråling bliver opslugt i atmosfæren, men det er stadig vigtigt at beskytte sig mod de sidste. Med et par gode solbriller beskytter du dine øjne mod de skadelige stråler, der i større mængder kan være skyld i:

  • Grå stær
  • Årehindebetændelse

Især er det vigtigt at være opmærksom, når du er på standen eller på skiferie med familie og venner. Solens stråler bliver nemlig reflekteret på havets overflade, sne og tørt sand. Som optiker i Struer kan vi finde et par flotte solbriller til dig. På den måde er du sikret i alle situationer.

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu