Dansk design briller hos Astrup Optik i Struer

I dag findes der er et hav af forskellige brillemærker. Det kan være en jungle at skulle sætte sig ind i alle de kendte mærker og ikke mindst vælge iblandt dem. Du går dog aldrig galt i byen med dansk design briller. De er lækre i både design og kvalitet.

Vi hos Astrup Optik i Struer har et stort udvalg af briller i kendte og spændende designermærker. Lad dig derfor inspirere af vores briller i dansk design eller lad os hjælpe dig med at finde det helt rigtige par.

 

I Fleye´s design tages der udgangspunkt i en vedvarende øgning efter skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i brilledesignet, kombineret med innovative detaljer og en unik farvesammensætning. Samtidig vægtes nysgerrighed,
entusiasme og ikke mindst humor højt i eksponeringen af FLEYEs briller. Se mere på www.fleye.dk

 

Optiker i Struer byder på dansk design briller

Som optiker i Struer har vi en del kendte, danske designmærker. Når det kommer til at vælge den rigtige brille, kan vi derfor tilbyde dig et stort udvalg at vælge imellem. Det gælder, uanset om du leder efter det moderne look eller et mere stilrent og klassisk look. Vi har blandt andet briller af de danske designere:

  • Fleye
  • Thomsen Eyewear

Hvor Fleye design briller er inspireret af den skandinaviske renhed og funktionalitet i både brilledesign og farver, tilbyder Thomsens Eyewear et moderne og alligevel originalt look. Der er altså noget for enhver smag.

 

Thomsen Eyewear er kendt for at blande det originale med det moderne look og et godt stel-design fremkommer når form, farver og materialevalg skaber en helt særlig udtryksfuld stemning. Lette og stabile materialer som rustfrit stål og titanium er ofte brugt i designs fra Thomsen Eyewear. Se mere på www.thomseneyewear.dk

 

Dansk design og kvalitet

Hos Astrup Optik i Struer hjælper vi dig med at finde et par danske design briller, der passer til netop dig. Det er selvfølgelig vigtigt, at glasset i brillen passer til dit syn, men selve brillens design skal også falde i din smag og være med til at udtrykke din stil. Med dansk design briller er der flere muligheder at vælge imellem. Det er derfor op til dig, hvad du gerne vil signalere med dine nye briller. Uanset hvad du leder efter, finder du briller i lækre design og af god håndværksmæssig kvalitet.