Hvem er Astrup Optik?

Vi er to optikere og en optikerassistent med tilsammen mere end 67 års erfaring og høj faglig stolthed.

Astrup Optik har ligget på samme  adresse i Bremdal i Struer i mere end 30 år. Vi er en familieforretning, der engagerer sig i lokalmiljøet, vores kunder og er på forkant med den tekniske udvikling.

Vores værdier

Hos Astrup Optik får du altid personlig betjening med optikerens vejledning og hjælp til at finde nye briller eller den rigtige kontaktlinse. Du møder den samme optiker, der er inde i din sag, og kender dig og dine behov.

Hos os er kunden nemlig i centrum, og vi er ikke tilfredse før du er tilfreds.

Vi har et stort udvalg af danske og internationale mærker i brillestel og holder os opdaterede på brillemode og trends, så du kan finde et stel til din personlighed.

Hos Astrup Optik ved vi godt at nye briller kan være en stor udskrivning. Derfor har vi en god betalingsløsning i samarbejde med Resurs Bank – vi synes nemlig alle skal have mulighed for at få kvalitetsbriller og godt syn.

Det kan vores optikere hjælpe med

Hos Astrup Optik sender vi ikke brillerne ud af huset. Alle briller bliver lavet på eget værksted, og vi indsliber brilleglassene i eget stel, mens du venter.

Som noget helt særligt kan vi tilbyde reparation af alle brillestel, mens du venter. Vi har nemlig vores eget specialværksted, hvor stellene bliver laser-svejset – og der findes kun tre værksteder i Danmark med udstyr og know-how til at udføre den type svejsninger. Kan du ikke komme forbi vores butik i Struer, har www.brillereparation.dk døgnåbent, så du kan sende dine briller ind til reparation.  

Vi sælger alle typer linser og hjælper dig med at finde et par linser, der passer til dine behov. Derfor sælger vi også linser uden fast abonnement, så du kan flexe mellem linser og briller, uden at få hverken for mange eller få kontaktlinser.  Vi har altid endagslinser på lager, hvis du pludselig løber tør.