Synsprøve hos Astrup Optik i Struer

For de fleste mennesker bliver det på et tidspunkt i livet nødvendigt at investere i enten briller eller kontaktlinser for at få et skarpere syn. Det gælder både, hvis du får svært ved at læse eller ikke så godt kan se det, der er langt væk. Opdager du synsproblemerne i tide, kan de oftest afhjælpes med briller eller linser. Derfor er det vigtigt, at du får bestilt tid til en synstest, hvis du oplever problemer. Vi hos Astrup Optik i Struer kan hjælpe dig.

Bedre syn starter med en synsprøve hos optiker i Struer

Dit syn kan ændre sig over tid. Hvis du oplever at få nedsat syn, bør du opsøge en optiker for at få foretaget en synsprøve. Du skal blandt andet være opmærksom på følgende symptomer eller forandringer:

  • Hyppig hovedpine, der kan være et tegn på, at du anstrenge dine øjne
  • Røde øjne gennem et stykke tid kan være tegn på øjensygdomme eller overanstrengelse
  • Dobbeltsyn, der kan være tegn på grå stær
  • Du får nye læsevaner såsom, at du har behov for mere lys for at kunne se

Oplever du nogle af disse punkter, kan det være tegn på, at du har brug for at få foretaget en synsprøve. I Astrup Optik i Struer kan du finde dygtige optikere, der give dig svar på dit nedsatte syn og finder en løsning.

Hvordan foregår prøven?

Synsprøven fungerer ved hjælp af en bogstavstavle, men du vil også skulle se ind gennem en phoroptor, hvilket egentlig bare er en slags kæmpebrille med forskellige glas. Du vil skulle igennem op til 21 tests. Foruden den fysiske test, vil optikeren også stille dig en række spørgsmål vedrørende din arbejdsplads, læsevaner, øjenproblemer og eventuelle symptomer. Ud fra prøven kan optikeren hjælpe dig med at optimere dit syn igen.