Solbriller med styrke hos Astrup Optik i Stuer

Sommer og sol er for mange mennesker den bedste tid på året. Det er nu, du kan dase på stranden og bade eller ordne haven. Med sommervejret og den ekstra udendørsaktivitet er det dog også meget vigtigt at huske at beskytte sine øjne mod solens UV-stråler. Med et par gode solbriller med styrke beskytter du bedst dine øjne.

Vi hos Astrup Optik i Struer kan assistere dig med at finde de rigtige solbriller, der gør dig helt klar til sommer og sol.

Se klart og se smart ud i solen

Solbriller er både et modetilbehør, men de udgør også den nødvendige beskyttelse mod solens usynlige stråler. Flere brillebrugere har prøvet at klikke en clip-on på de almindelige briller, men du vil hurtigt kunne mærke kvalitetsforskellen, hvis du skifter over til solbriller med styrke. Det vigtigste er, at du finder et par, der gør dit syn bedre og mere afslappet i solen. På den måde kan du nyde at lave aktiviteter udenfor uden hele tiden at knibe øjnene sammen.

Mange slags solbriller med styrke hos optiker i Struer

Hos Astrup Optik i Struer tilbyder vi mange former for solbriller med styrke. De fleste solbriller fås med glas i din styrke, men det er også muligt at få solbriller med flerstyrkeglas. Inden du vælger et par solbriller, bør du også overveje, hvilket slags glas du gerne vil have. Du kan nemlig få:

  • Fotokromiskglas
  • Polariodglas
  • Brilleglas i diverse farver

Fotokromiskglas skifter fra gennemsigtig til mørk, når solen skinner. Denne slags glas er et godt valg, hvis du er meget aktiv med fx golf, eller har lysfølsomme øjne. Derimod sørger polariodglas for, at du ikke bliver generet af refleksioner. Til sidst kan du vælge farvede brilleglas. Som optiker i Struer hjælper vi dig med valget.

DOWNLOAD BROCHURE OM SOLBRILLER