Få kontaktlinser hos Astrup Optik i Struer

For mange kan briller være til gene i hverdagen. Det kan du lave om på ved at bruge kontaktlinser i stedet. Kontaktlinser er nemme at bruge, og for nogle mennesker kan det med henblik på udseendet skabe mere frihed til daglig.

Vi hos Astrup Optik i Struer bestræber os på at hjælpe dig godt videre, hvis du ønsker at bruge kontaktlinser. Hos os får du personlig betjening og vejledning. Du går derfor herfra med linser, der både optimere dit syn, og som er komfortable at have på.

Find de rigtige kontaktlinser hos optiker i Struer

Kontaktlinser findes i mange forskellige slags. Det er helt op til dig og dine behov at vurdere, hvad der fungerer bedst for dig. Du kan vælge mellem:

  • 1-dagslinser
  • 14-dagslinser
  • 30-dagslinser

Vælger du 1-dagslisner, slipper du for eksempel for rengøringen af linserne om aftenen og kan fortsat være meget aktiv i løbet af dagen. 30-dagslinser derimod kan bruges i en måned ad gangen, men der er også mere rengøring forbundet med denne type linser. Ligesom briller kan kontaktlinser også fås med flere styrker og glidende overgang. Hos Astrup Optik i Struer tilbyder vi et stort udvalg af kontaktlinser. På den måde er du sikker på at finde nogle, der passer til dig og dit syn.

Få fuld bevægelighed

En af de store fordele ved at bruge kontaktlinser er, at du fortsat kan være aktiv i din hverdag. Der er ingen briller, der hopper på næsen og truer med at falde af, når du løber eller dyrker sport. Kontaktlinserne bliver, hvor de skal, og du er sikret en problemfri træning. Som optiker i Struer kan vi hjælpe dig med at finde den rette slags linse, der udover at give dig mere frihed i hverdagen også er behagelige at have på.