Få en synsfeltscreening hos Astrup Optik i Struer

Oplever du blinde pletter, når du ser, bør du få foretaget en synsfeltscreening. Hos Astrup Optik i Struer er vi klar til at give dig en ekstra kontrol.

Har du brug for synsfeltscreening hos optiker i Struer?

Øjensygdomme kan ligeså stille mindske synsfeltet. Ved at få foretaget en synsfeltsscreening kan din optiker finde ud af, om der er områder i dit synsfelt, der ikke fungerer. Er det tilfældet, kan du have brug for behandling for at forebygge følgevirkninger og bevare synet. Vi hos Astrup Optik i Struer kan foretage testen, så du ikke skal bekymre dig.

Hvordan foregår screeningen?

En synsfeltscreening er langt fra farlig og varer kun ca. 15 minutter. Selve screeningen foregår på den måde, at du kigger ud gennem en åbning og holde blikket rettet mod et fast punkt på en skærm. En lysprik vil blive tændt forskellige steder på indersiden af skærmen. Din opgave er at reagere, hver gang du ser en prik i periferien, enten ved hjælp af en knap eller ved at sige det. Hvis der er lysprikker, du ikke opdager, kan det skyldes udfald i synsfeltet. Det kan være tegn på en øjensygdom, der skal behandles.