Find din stil hos Astrup Optik i Struer

For nogle kan det være et stort spring at skulle gå med briller. For andre er brillen en naturlig del af tidens modetendens. Uanset hvad dit forhold til briller er, står vi i Astrup Optik i Struer klar til at vejlede dig. Vi hjælper dig med at finde den brille, der passer til dig, dit syn og din personlighed. Med andre ord hjælper vi dig med at finde din stil.

Find din stil med den rigtige brille

Den rigtige brille kan være med til at udtrykke din personlighed. Derfor er det også vigtigt, at du vælger et par, der falder i din smag. Du skal gå med dem i mange år fremover, og de kommer til at sidde midt i dit ansigt. Det kan derfor være en god ide at tænke nærmere over, hvem du er som person. På den måde kommer brillerne til at signalere det, du ønsker. Skal du finde din stil, bør du derfor overveje, om du er:

  • Den sprællende, farverige type
  • Den klassiske type

Elsker du farver og at skeje dig ud, kan et udsmykket stel være vejen frem. Er du derimod den klassiske type, bør du overveje at gå efter det stilrene look. Hos Astrup Optik i Struer har vi mange muligheder.

Vær opmærksom på din ansigtsform og farve

Andre faktorer spiller også ind. For at finde din stil, må du nemlig kende din ansigtsform og farve. Som din optiker i Struer kan vi hjælpe dig med at finde den brille, der passer til lige præcis din ansigtsform, uanset om den overvejende er:

  • Oval
  • Rektangulær
  • Trekantet
  • Dråbeformet

Vi rådgiver dig også i forhold til, hvilken brille der passer til din farveskala. Så er du sikker på at gå herfra med den brille, der udtrykker din stil.

DOWNLOAD STIL GUIDE