Mode

Show your Sunny side

Solbriller er ikke kun en moderigtig accessory, de har også et praktisk formål, idet de beskytter øjnene mod skadelige UV-stråler. De fleste solbriller som du køber hos os, kan også leveres med din styrke. Når du skal vælge solbrille vil vi anbefale at du gør dig nogle tanker om hvornår og til hvilke formål du vil have glæde af en solbrille. Er det til sport, til gåturen, til bilkørsel eller til en god bog på stranden? Vi har samlet en liste over de bedste solbrilletrends for 2024.

Flotte og farverige stel

De klare og dristige farver er igen af finde på hylderne. Fra neon grøn til hot pink er der ingen grænser for vildskab. Denne trend er perfekt til dig, der ønsker at gøre et statement og skille sig ud i mængden. Hvis du føler dig særlig vovet, kan du endda blande og matche forskellige farvede stel og glas for at få et helt unikt look.

Eschenbach OptikTeam

Runde Stel

Runde stel er en klassisk stil, der aldrig synes at gå af mode. I 2024 forventer vi at se en bred palette af runde stel i en række forskellige materialer, herunder metal, acetat og endda træ. En klassiker men på den lidt fede måde. Runde stel er også et godt valg for dem med kantede eller firkantede ansigtsformer, da de kan være med til at blødgøre og afbalancere ansigtet.

Ørgreen OptikTeam

Oversized Stel

Oversized stel er en anden trend, der forventes at blive stor i 2024. Disse stel er perfekte til dig, der ønsker at lave et fedt modeudtryk og give maksimal dækning for øjnene. De er også gode til dig, der har en rund eller oval ansigtsform, da de blødgør ansigtet. Oversized solbriller fås i en række forskellige materialer og stilarter, fra klassiske aviatorbriller til mere moderne, 4-kantede eller 6-kantede former.

Prada OptikTeam

Spejl Linser

Spejl linser er et godt valg for dem, der ønsker at tilføje et stilfuldt udtryk til deres look. Glassene er belagt med et tyndt lag af metallisk materiale, der reflekterer lyset, hvilket gør dem fantastiske til udendørs aktiviteter som f.eks. vandreture eller fiskeri. De er også perfekte til dig, der ønsker at tilføje lidt mystik til udseendet, da de gør det svært for andre at se dine øjne. Spejl glas fås i en række forskellige farver, fra klassisk sølv og guld til mere levende nuancer som blå og grøn.

Maui Jim OptikTeam

Cateye Stel

Cateye solbriller er en tidløs stil, der aldrig synes at gå af mode. I 2024 forventer vi at se en genopblomstring af denne klassiske form, men i mange forskellige materiale kombinationer og farver. Cateye solbriller har et feminint udtryk og der er stor forskel på graden af Cateye. Nogle kan bære det helt stringente udtryk som en cateye kan give, og andre går mere efter en mindre grad af det helt out rare cateye look, hvor det feminine stadig er gældende, men hvor de bløde former tager over. Disse stel er perfekte til dem, der ønsker at tilføje et strejf af femininitet til deres look. Cateye er især flotte til dem med runde eller ovale ansigtsformer.

Prego OptikTeam

Sportsbriller

I takt med at flere og flere vælger udendørs aktiviteter for at holde sig sunde og aktive, bliver sportsbriller mere og mere populære. I 2024 forventer vi at se en stigning i efterspørgslen efter solbriller med funktioner som justerbare næsepuder og stel i fleksibelt og gummibaseretmateriale, som giver en sikker og behagelig pasform under fysisk aktivitet. Sportsbriller er også ofte fremstillet af lette materialer som polycarbonat eller TR90, så de ikke generer under fysisk aktivitet. Ud over de funktionelle egenskaber har sportssolbriller også ofte et slankt og moderne design, som også gør dem idelle til fritidsbrug, til fisketuren eller til golfbanen.

Adidas OptikTeam